Vertrouw op onze knowhow voor uw veranda

FM Concept 7 - AndereOverweegt u een mooie en degelijke veranda in Mechelen of omstreken te laten plaatsen? Maak dan zeker kennis met de onnavolgbare service en expertise van FM Concept 7, een bedrijf waarop u kan vertrouwen.

Gerenommeerde merken

Naast het plaatsen van ramen en deuren kan u ons inschakelen voor garagepoorten, schuifdeuren, vliegenramen, veranda’s, zonnewering en rolluiken met lamellen in aluminium voor een betere isolatie. We werken steeds met gerenommeerde kwaliteitswerken waar we achter staan en in geloven. Bovendien volgen we de trends en gebruiken we de meest innovatieve technieken.

Prima productkennis

Productkennis is noodzakelijk voor klantentevredenheid. Die hebben ze bij FM Concept 7 in Mechelen ontegensprekelijk in huis. Wij kennen onze producten door en door. Klanten zijn ook verbluft over de gedreven en snelle aanpak van ons plaatsingsteam. Bovendien profiteert u van een heel flexibele dienstverlening. Zo komen we ook ’s avonds en in het weekend langs om opmetingen te doen voor uw veranda. Nog vragen? Contacteer ons gerust of breng een bezoek aan onze showroom. Het maakt ons oprecht blij u als klant te verwelkomen!